top of page
Saldosupport | ervaringen

Ervaringen van medewerkers

Hieronder enkele ervaringen van mensen die Micha als financieel coach gehad hebben.

"Bedankt voor alles wat je voor me hebt gedaan. Voor jou is het misschien alleen 'je baan', maar voor mij is het 'mijn' toekomst.

"Ik heb een beroep gedaan op het Sociaal Fonds van mijn werkgever omdat ik na mijn scheiding moeilijk rond kon komen en achter de feiten aan liep. Het Fonds heeft mij in contact gebracht met Micha Aarts, financieel coach, en na een paar gesprekken had ik een veel beter beeld van mijn mogelijkheden. Mijn geldzaken bezorgen me nu geen kopzorgen meer. "

 

 

"Ik had een loonbeslag gekregen. Schaamde me hier heel erg voor, maar besefte me ook dat ik hier iets aan moest doen. Via mijn werkgever heb ik een financieel coach gekregen. Al snel bleek dat de beslagvrije voet veel te laag was, ik had recht op € 400 per maand meer! De financieel coach heeft me geholpen dit te laten corrigeren door de deurwaarder en daarna hebben we een plan gemaakt om de schulden aan te pakken. We zijn nu ruim een jaar verder en het einde van de schulden komt in zicht. Micha komt nog regelmatig langs. Fijn, want zo hou ik een stok achter de deur."

 

 

"Eigenlijk zag mijn man het niet zitten, een gesprek met een financieel coach, maar toen het eerste gesprek eenmaal achter de rug was, was het ijs gebroken en heeft ze ons erg goed kunnen helpen. Na jaren is er eindelijk weer rust in onze financiën. Wat een heerlijk gevoel. "

 

 

 

bottom of page