top of page
Saldosupport | oplossingen

Oplossingen

1 op de 5 mensen heeft financiële problemen. Hoeveel zijn dat er binnen uw bedrijf? Welke impact heeft dit op uw organisatie en de medewerkers zelf? En hoe kan u hen ondersteunen?

Werknemers met financiële problemen functioneren vaak minder en zitten niet lekker in hun vel. Logisch! Voor u als werkgever, HR-manager of leidinggevende ligt hier een uitdaging. Want het goed functioneren van medewerkers vormt zoals u weet een van de sleutels voor continuïteit van uw organisatie. Saldosupport helpt u graag om deze uitdaging aan te gaan.

 

U kunt uit ons uitgebreide dienstenpakket kiezen wat voor uw organisatie passend is: van controleren van loonbeslagen tot beleidsadvies en het geven van trainingen en workshops tot individuele financiële coaching voor duurzame en persoonlijke oplossingen.

 

Uw rol is van groot belang!

U kunt een belangrijke rol spelen bij het signaleren van financiële problemen bij medewerkers. Maar dan moet u wel weten hoe u de signalen kunt herkennen en vervolgens wat u kunt doen om deze medewerker te helpen. Saldosupport helpt u graag op weg.

 

Voorkomen, signaleren en coachen

Grofweg kan financiële hulpverlening in drie onderdelen worden gesplitst; voorkomen, signaleren en coachen. Saldosupport heeft hiervoor alle diensten in huis.

 

Lees hier meer over uw mogelijkheden:

 

 

 

Saldosupport
 
  • persoonlijk en betrokken

  • kennis en ervaring

  • daadkrachtig en flexibel

  • gesprekspartner voor zowel werkgever als medewerker

 

 

bottom of page