top of page
Saldosupport | over mij

Over mij

Werkgevers ontzorgen bij financiële problemen van medewerkers én ervoor zorgen dat medewerkers hun financiën weer onder controle krijgen, nu en in de toekomst. Dat is de reden waarom ik – Micha Aarts – in 2009 Saldosupport Financiële coaching ben gestart.

Financiële problemen kennen vele oorzaken

Gemiddeld hebben medewerkers al vijf jaar problemen voordat u deze als werkgever of HR-manager signaleert. Al vijf jaar het ene gat met het andere vullen omdat een (onverwachte) gebeurtenis het leven op zijn kop zet of hij/zij nooit heeft geleerd hoe je geldzaken moet regelen. Met als gevolg piekeren over welke rekening deze maand wel of niet betaald kan worden. Dit brengt uiteraard veel stress met zich mee. En die komt, onvermijdelijk, op enig moment op de werkvloer tot uitdrukking.


Financiële coaching: effectief en oplossingsgericht

Door uw medewerkers te coachen en praktische handvatten te geven hoe zij hun problemen kunnen oplossen en voorkomen, draag ik eraan bij dat zij weer zelfstandig en met zelfvertrouwen hun financiële zaken regelen en op orde houden. Hiermee voorkom ik in veel gevallen dat de problemen onoplosbaar worden en uw medewerkers naar de gemeentelijke schuldhulpverlening moeten stappen. En voor u betekent het dat deze medewerkers beter in hun vel zitten en ook weer beter functioneren op de werkvloer.

 

Ik werk samen...

Binnen Sammen Financiële coaching. Daar bundelen financieel coaches Pauline Mulder (Findus), Natasja Popma (Stach), ik en andere collega's onze kracht, kennis en ervaring om landelijk werkende werkgevers te kunnen faciliteren.
Met het Nibud. Voor deze organisatie werk ik als trainer en Nibud-coach. Dat zorgt ervoor dat ik regelmatig betrokken ben bij zeer interessante projecten van het Nibud. 

 

 

 

Seijbel Photography.Micha.JPG
bottom of page