top of page
Sa

Reinier de Graaf Groep

"Sinds 2010 maakt het Sociaal Fonds van de Reinier de Graaf Groep gebruik van de diensten van Saldosupport. Het Sociaal Fonds stuurt medewerkers met financiële problemen door naar Micha Aarts. Het doel is de medewerkers ondersteuning te geven bij het voeren van een gezonde financiële huishouding. Door de gesprekken met de medewerkers die door Saldosupport begeleid zijn, heeft het Sociaal Fonds een goed beeld van de gegeven begeleiding. Het Fonds is zeer positief over de aangeboden hulp, het doorpakken in de privé financiën en de gegeven medewerking, zowel administratief als actief bij de medewerkers thuis of in een traject van schuldhulpverlening.
De samenwerking met Micha Aarts verloopt heel prettig. Er wordt accuraat gereageerd op een aanvraag voor hulp en de rapportages zijn helder en degelijk.

 

De uitgaven aan financiële coaching ziet de werkgever Reinier de Graaf Groep als een belangrijke investering in haar personeel. Voor een medewerker betekent de gegeven hulp veel. Er wordt serieus gekeken naar zijn problemen en er wordt gezamenlijk een route naar een oplossing doorgenomen. De weg om uit financiële problemen te komen is vaak niet makkelijk,  maar het wordt door de begeleiding van Micha wel makkelijker om deze weg te nemen."

 

Tom van Veldhuizen - lid vertrouwenscommissie Sociaal Fonds Reinier de Graaf Groep

 

 

 

bottom of page