top of page
Sald
  • Micha Aarts

Nibud-congres: coach van Saldosupport geeft 2 workshops


Op 18 april organiseert Nibud haar Jubileumcongres Geld & Gedrag. Naast ruim 300 deelnemers, koningin Máxima en vele sprekers mogen ook Pauline Mulder en ik een workshop geven. Ik werk als freelance trainer en Nibud-coach voor het Nibud. Tijdens het congres geef ik de volgende workshops: Eigen schuld, dikke bult?! Wat betekent dat voor je werk Hoe kijkt u aan tegen een werknemer met schulden? Ervaar dat uw oordeel o.a. gekleurd wordt door uw functie binnen een organisatie en de informatie die u over de medewerker heeft. Aan de hand van een reële casus van de Nibud-coach kijkt u vanuit verschillende gezichtspunten naar de medewerker met financiële problemen. En krijgt u handvatten om hier in de praktijk mee om te gaan. Voor één dag arm - door Pauline Mulder en Micha Aarts

U kruipt vandaag in de huid van een persoon met geldproblemen. Welke keuzes moet u maken? Dan belt er weer een schuldeiser, het volgende momentkrijgt u een onverwachte rekening of er staat een deurwaarder op de stoep. Ondertussen hebben uw kinderen nieuwe kleding nodig. Welke druk en stress brengt dit met zich mee? In deze praktijkgerichte workshop ervaart u het aan den lijve.

bottom of page